Hochzeit Jacob & Lara

10592807_713360298699067_3815081547210513560_nEen trouwerij met DJ Snip (Marcel Meijer) is Super. (Geil op zijn Duits)
Natuurlijk is trouwen geweldig, trouwen op een buitenlands kasteel nog veel leuker maar DJ Snip maakt het helemaal af. Wij zijn in de zomer van 2014 getrouwd, op Burcht Blankensteijn, aangezien mijn vrouw daar vandaan komt. Aangezien er voor mij maar 1 DJ bestaat als het om leuke feestjes gaat, heb ik na mijn aanzoek meteen contact opgenomen met Marcel voor een save the date. Ik ken Marcel al langere tijd, we hebben samen meerdere feesten (mee) gemaakt en hij is makkelijk in de omgang en zeer flexibel. Ik vroeg hem of het een probleem was om een feest te doen op locatie in Duitsland. Dat was geen probleem natuurlijk, hij stapte zelfs een avond eerder in zijn bus zodat hij zeker weten op tijd aan zou komen. Zodoende kon hij zelfs vrijdag avond aanschuiven aan het diner en alvast de belangrijkste mensen leren kennen, Top natuurlijk!

Wij als bruidspaar hadden natuurlijk ons wensen lijstje gemaakt met muziek die wij perse wilden horen, maar daar heb je tijdens de bruiloft helemaal geen tijd voor om echt naar te luisteren dus dat kan je net zo goed niet doen. Terwijl je als bruidspaar geleefd word van ceremonie, naar foto shoot, naar taart eten, proosten, eten, speeches en openings dans zorgt Marcel dat je gasten het naar hun zin hebben, en dat is veel belangrijker dan jouw lijstje… Hij springt prima in op de sfeer, schroomt niet om het voortouw te nemen om de sfeer wat te verhogen en mixed alle verzoekjes tussen door zonder dat de “gang” uit het feest gaat.
Alle gasten waren zeer goed te spreken over de muziek en die “enthousiaste DJ” die midden in het feest staat. Muziek is enorm bepalend op elk feest en zeker op een bruiloft dus zorg dat je het beste in huis haalt die dag en avond: DJ Snip.

Met vriendelijke groet,

Jacob en Lara van Rijswijk

  • ArtiestenArtiesten bij SNIP Muziek & Entertainment
  • DJ’s DJ's boeken
  • BandsBands bij SNIP Muziek & Entertainment
  • Evenementenevenement organisatie bij SNIP Muziek & Entertainment
  • BruiloftenBruiloften en partijen bij SNIP
  • Diverse Diverse

Spotlight

sparkular, confetti, co2, shots, gun, Noord-Holland, Den Helder, Schagen, DSL

Showeffecten

Categorie Bruiloft, effecten, evenementen, festival, show
Muziek co2 shots, confetti, Sparkular
Bekend van Altijd feest!, De Glimlach, Prachtig

Aankomend evenement

Badpop, logo, Waarland,

Badpop

Wanneer vr 12 juli
Waar Terrein van Zwembad Waarland
Entree In de voorverkoop.

Meer informatie