Bruidspaar wordt dj in coronatijd

Bruidspaar wordt dj in coronatijd – Veel bruidsparen hebben hun trouwerij dit jaar verplaats en zitten thuis in de pauzestand, verlangend uit te kijken naar de datum waarop hun dag wel plaats kan vinden. Om in de tussentijd alvast in de stemming te komen, komt Marcel Meijer met iets totaal nieuws: een dj-workshop voor bruidsparen. Een variant op een ingestudeerde (openings)dans en een leuke manier om naar hun feest toe te werken.

Marcel legt uit: “Mijn agenda is nagenoegen leeg zoals je zult begrijpen; ik heb al heel wat bruiloften moeten verplaatsen naar volgend jaar. Daarmee kwamen ook de afspraken te vervallen waarop ik met de stellen onder andere bespreek welke muziek zij graag willen horen. Het is natuurlijk niet zinvol om dat maanden van te voren te bespreken. Ineens dacht ik: we kunnen die tijd die er nu tussen zit ook slim gebruiken door ze te leren om hun eigen graag gehoorde muziek zelf te draaien! Ik maak wel vaker mee dat het bruidspaar op de feestavond spontaan achter de dj-booth stapt en de dj wil uithangen. De gasten reageren dan altijd super spontaan. En dus zag ik het voor me om een dj workshop – die ik al af en toe geef – aan te bieden voor bruidsparen.

Een geweldig verrassingselement voor de avond zelf en meteen een mooie gelegenheid voor mij om er alvast achter te komen welke muziekstijl ze willen horen, als ik ook op hun feestavond draai natuurlijk. En of het stel nou ervoor kiest om tijdens de opening, tussendoor of als afsluiter de gasten gek te maken met hun dj-skills, dat is helemaal aan hun. Maar één ding weet ik zeker: het tilt het feest naar een hoger plan!

Mail of bel ons voor meer info – Klik hier.

dj, workshop, bruiloft, bruidspaar, nieuw, uniek,
Bruidspaar wordt dj in coronatijd

  • ArtiestenArtiesten bij SNIP Muziek & Entertainment
  • BandsBands bij SNIP Muziek & Entertainment
  • DJ’s DJ's boeken
  • DJ Workshopdj workshop bruidspaar, vriendengroep
  • BruiloftenBruiloften en partijen bij SNIP
  • Evenementenevenementen organisatie SNIP Muziek & Entertainment
  • Verhuurevenementen, noord-hollend, data, datums
  • NieuwsMuziek Nieuws

Artiest in de 'Spotlight'

logo Berend Beuker

Berend Beuker

Categorie DJ, Hardstyle, Party
Muziek Allround DJ, Hardstyle, Party
Bekend van Helemaal naar de Klotuh!

Evenement in de 'Spotlight'

Indian summer festival 2024

Indian Summer Festival

Wanneer 29 juni 2024
Waar Geestmerambacht Langedijk
Entree in de vvk

Meer informatie