The M-Show tribute

The M-Show Direct boeken

This is the greatest en best SHOW in the world… ’tribute’ (Tenacious-D)

Parkeer alle dj-acts die er tot nu toe zijn geweest en maak je klaar voor iets heel anders: The M-show. Naast dat de M uiteraard voor music staat, kunnen we zeker ook madness, making moments, movement en major in één adem noemen. Belangrijkste is dat de M vooral staat voor Marcel Meijer, die hiermee zijn eigen show heeft ontwikkeld en klaar is voor de podia en festivals.

Hij koppelt het beste uit zijn vijfentwintigjarige loopbaan als dj/muziekman in één show. Een soort tribute-spektakel met veel van zijn eigen helden – zoals Freddie Mercury, Pink, Elvis Presley, Mick Jagger, Tina Turner, Snoop Dogg, Dave Grohl – samen op één podium, uniek toch?! Hij streeft ernaar om als dj/entertainer het live-gevoel van een concert over te brengen, en met de ervaringen die hij in diverse bands heeft opgedaan, weet hij dat zeker te  bewerkstelligen. Geen voorgekauwde show want hij schuwt niet om het moment te pakken, te improviseren en een compleet andere richting in te gaan.

Verwacht wat je niet verwacht, smeer de kelen, zorg dat je veters goed gestrikt zijn en houd je luchtgitaar maar bij de hand! Met de beste festivalkrakers, dampende indie-/pop-/rockklassiekers en foute guilty pleasures maken Marcel Meijer en zijn vaste productieteam er een machtig mooie avond van. Ongetwijfeld verzint hij wel weer iets aparts dat nog lang bij iedereen in het geheugen gegrift zal staan. Maak je op voor schaamteloos dansen en meezingen of gewoon drankjes drinken en genieten van alles wat er gebeurt.

One man, one goal, one mission, One heart, one soul just one solution, 
One flash of light yeah, one SHOW, one vision! (Queen)

The M-Show Marcel Meijer

Promo video PMF.

Tribute show, foto's, foto, M-show, dj, bands, legends

The M-Show tribute

Details

Categorie tribute
Muziek Het beste van...
Bekend van Indian summer Festival, Polder Events
Prijs indicatie op aanvraag
Website
Label SNIP