Lars Groenink persfoto

Lars Groenink Direct boeken

Boek zanger Lars Groenink exclusief bij ons voor een gezellig, leuk, enthousiast en een optreden vol plezier. Een topper binnen ons artiestenbestand!

Met zijn Nederlandstalige krakers en klassiekers zorgt Lars Groenink voor een goed feest!

Laatste nieuws:

  • Single release ‘Rondje van de Zaak’ vrijdag 3 mei 2024
  • Boek Lars voor 2024 – De agenda is open.
  • Zomerhit 2023 – Nieuwe single Lars Groenink – Ga Met Ons Mee. Klik hier
  • Paasvee hit gemaakt – Klik hier

Lars Groenink, optreden, boeken,

BIO – LARS GROENINK

Lars Groenink (1993) is geboren en getogen te Den helder. Al op jonge leeftijd komt hij in aanraking met muziek, zang en dans. Zo gaat Lars al op jonge leeftijd bij een operette vereniging genaamd “Lentebloemen” en doet hier veel ervaring op. Daar ontdekt hij dat zingen iets is wat hij het liefste doet en oefenend dan ook iedere dag op zijn slaapkamer. Op alle feestjes staat Lars graag in de spotlight en besluit daarom om het zingen ook op verjaardagen en feestjes te gaan doen.

De Amsterdamse smartlappen en de grootste Nederlandstalige hits weet Lars dan ook snel uit zijn hoofd te leren.

Inmiddels ben ik in Den Helder en omstreken bekend geworden als entertainer, als een volkszanger die sfeer en plezier brengt bij feesten en evenementen.

De optredens kregen steeds meer een professionele ‘ondertoon’. Zo stond Lars de afgelopen jaren op een aantal dinnershows samen met grootheden als Danny de Munk, Dries Roelvink en Silver Metz.

Doordat Lars ervoor heeft gekozen om het zingen niet fulltime, maar naast zijn werk te doen, is het ook voor hemzelf altijd een feestje. Dit straalt hij dan ook uit en weet ieder publiek van jong tot oud altijd mee te krijgen met zijn (veelzijdige Nederlands repertoire) Nederlandstalige hits tot gezellige meezingers

Lars Groenink zanger live

Lars Groenink persfoto

Details

Categorie Volkszanger
Muziek Feestmuziek, Nederlandstalig
Bekend van Altijd feest!
Prijs indicatie op aanvraag
Website
Label SNIP