kermis, feest, artiesten, bands, dj's, zangers, artiesten

Kermis artiesten Direct boeken

De juiste invulling en aanpak van het feestprogramma tijdens de jaarlijkse dorpskermissen kan het verschil maken. Met onze ervaring en inzicht kunnen wij een gezellig en feestelijk muziekprogramma samenstellen om er een geslaagd dorpsfeest, groot of  klein, van te maken en voor jong en oud. Neemt u gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Hieronder tippen wij in diverse prijsklassen wat artiesten die wij graag voor u boeken. Weet wel dat alleen een artiest boeken tegenwoordig geen garantie meer is voor een geslaagd evenement. Wij denk graag mee voor een totaal plaatje en goede PR.

 

 

Kermis, DJ, boeken,De Kermis dj of dj’s nog niet op uw kermis gehad? Een goede aanvulling en feestbeleving van het evenement met dj’s die weten wat uw publiek wil horen.
Meer info

 

 

snip-artiesten-lees-meer

D-sign, de top coverband uit Noord-Holland met een breed feest repertoire voor alle leeftijden.
Meer info

 

 

duo, take, two, 2, boeken, petra, rotgans, live,Super gezellig en vrolijk en met een breed muziek repertoire. De twee meiden van Take Two is een heerlijke aanvulling of avondvullend geheel van uw kermisprogramma.
Meer info

 

 

Paul, Vlaar, Zanger, Boeken, feest, bruiloft, kermis,Paul Vlaar behoeft geen uitleg toch? Het is pas feest als Paul is geweest!
Meer info

 

 

 

show, dirty daddies, boeken, optredens

Met de The Dirty Daddies heb je op zeker grof geschut op uw kermisfeest. Een mega feest in elk muziekgenre brengt elk feest naar een hoogtepunt.
Meer info

 

 

JelleB, Jelle, B, zanger, Boeken, Bookings, Jelle B, de vrolijke en energieke man met alleen zijn gitaar. Hij zet elke kroeg, zaal en feesttent op zijn kop met zijn enthousiasme. Niet meer avondvullend maar wel een hele goede aanvulling op het kermisprogramma.
Meer info

 

 

Berend, Beuker, mc, Retell, En Lossssss met Berend Beuker en MC Retell.

Je kan er niet meer omheen, de hardere muziekstijlen waar jong, maar tegenwoordig ook oud, flink op los gaan op de dansvloer. Alleen maar herkenbare nummers in nieuwe “hardstyle” en 90’s “Happy Hardcore” remixen waar je zelfs ook op mee kan zingen. Gewoon een leuke act, niet te lang maar zeker ook niet te kort.
Meer info

 

 

 

 

Slechts een paar voorbeelden van dj’s , bands en artiesten die wij promoten en boeken voor de kermissen van Noord-Holland.

Bel of mail SNIP voor de juiste TIP!

 

 

Details

Categorie Dorpsfeest, kermis, Kroeg
Muziek Allround, beleving, Feestmuziek, kermis
Bekend van Kermissen van Noord Holland
Prijs indicatie divers
op aanvraag
Website
Label