Titelsong van film ZWAAR VERLIEFD!2

3 december 2020 - Algemeen

Opkomend artieste FLEUR brengt vandaag haar song ‘Alleen Zonder Jou’ uit. Het nummer is te horen in de film als Titelsong van film ZWAAR VERLIEFD!2 , die vanaf 17 december in de bioscoop draait.

Een mooie stap in de carrière van FLEUR, die in 2019 meedeed aan The Voice of Holland en sindsdien een platendeal tekende bij Cloud 9 Music: “Ik ben superblij dat ik in samenwerking met producer Luc de titelsong van ZWAAR VERLIEFD!2 mag verzorgen. Ik vind het een eer om straks door alle bioscoop speakers te knallen! Ik had nooit gedacht dat zoiets me nu al zou lukken, maar ik weet nu dat wanneer je iets probeert in principe alles kan!”. ‘Alleen Zonder Jou’ is beschikbaar op alle online streamingplatforms, daarnaast verschijnt er een videoclip op YouTube.

De Titelsong ‘Alleen Zonder Jou’ is op een bijzondere manier tot stand gekomen. FLEUR was met haar producers aan het werk in de studio tegenover de set van ZWAARVERLIEFD!2. Ze raakten aan de praat met de crew en schreven die middag het nummer. De productie is verzorgd door Music Mates, die eerder al samenwerkten met Maan, Jeroen van der Boom en Kenny B.

Beluister ‘Alleen Zonder Jou’ – Klik hier

Titelsong Zwaar Verliefd!2

FLEUR Raateland (2000) is een Nederlandse zangeres die momenteel aan het Conservatorium in Haarlem studeert. Naast haar vaste optredens bij Crazy Pianos heeft FLEUR als soloartiest en met haar band ook op andere podia ervaring opgedaan. Ze trad op in een uitverkocht Ziggo Dome en speelde op grote podia als Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen en Popweekend Schagen. Vorige maand tekende FLEUR bij platenlabel en muziekuitgeverij Cloud 9 Music, waar ook artiesten zoals Snelle, Davina Michelle, Nielson en Armin van Buuren aan verbonden zijn. Een nieuwe stap in haar carrière, waar FLEUR verder aan haar Nederlandstalige repertoire zal werken en ‘Alleen Zonder Jou’ het begin van is.

ZWAAR VERLIEFD!2 In de luchtige feelgoodfilm ZWAAR VERLIEFD!2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor liefde en intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Cast: Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Frederik Brom, Liza Sips, Abbey Hoes, Jamie Grant, Sarah Chronis, Soy Kroon, Rienus Krul en Pim Wessels.
Het scenario van ZWAAR VERLIEFD!2 is geschreven door Anna Pauwels (SOOF: EEN NIEUW BEGIN) en de regie is in handen van Marc Willard (SMERIS, DOKTER TINUS). De film wordt geproduceerd door Tom de Mol (Tom de Mol Productions) en Marcel de Block (Interstellar Pictures). De verfilming van ZWAAR VERLIEFD! trok in 2018 maar liefst 240.000 bezoekers naar de bioscoop.

Meer Fleur – Klik hier

Website Fleur – Klik hier

Youtube – Titelsong van Zwaar Verliefd!2

  • ArtiestenArtiesten bij SNIP Muziek & Entertainment
  • BandsBands bij SNIP Muziek & Entertainment
  • DJ’s DJ's boeken
  • DJ Workshopdj workshop bruidspaar, vriendengroep
  • BruiloftenBruiloften en partijen bij SNIP
  • Evenementenevenementen organisatie SNIP Muziek & Entertainment
  • Verhuurevenementen, noord-hollend, data, datums
  • NieuwsMuziek Nieuws