This is the greatest en best SHOW in the world… ‘tribute’

19 augustus 2020 - Algemeen

The M-Show tribute

The M-show

Parkeer alle dj-acts die er tot nu toe zijn geweest en maak je klaar voor iets heel anders: The M- show. Naast dat de M uiteraard voor music staat, kunnen we zeker ook madness, moments, movement en major in één adem noemen. Belangrijkste is dat de M vooral staat voor Marcel Meijer, die hiermee zijn eigen show heeft ontwikkeld.

Hij koppelt het beste uit zijn vijfentwintigjarige loopbaan als dj/muziekman in één show. Een soort tribute-spektakel met veel van zijn eigen helden – zoals Freddie Mercury, Pink, Elvis Presley, Mick Jagger, Tina Turner en André Hazes – samen op één podium, uniek toch?! Hij streeft ernaar om als dj/entertainer het live-gevoel van een concert over te brengen. Geen voorgekauwde show want hij schuwt niet om het moment te pakken, te improviseren en een compleet andere richting in te gaan.

Verwacht wat je niet verwacht, smeer de kelen, zorg dat je veters goed gestrikt zijn en houd je luchtgitaar maar bij de hand! Met de beste festivalkrakers, dampende indie-/pop-/rockklassiekers en foute guilty pleasures maken Marcel Meijer en zijn vaste productieteam er een machtig mooie avond van. Ongetwijfeld verzint hij wel weer iets aparts dat nog lang bij iedereen in het geheugen gegrift zal staan. Maak je op voor schaamteloos dansen en meezingen of gewoon drankjes drinken en genieten van alles wat er gebeurt.

Promo video – Klik hier!

One man, one goal, one mission, One heart, one soul just one solution,
One flash of light yeah, one SHOW, one vision!
 (Queen)

Tribute The M-show boeken
  • ArtiestenArtiesten bij SNIP Muziek & Entertainment
  • BandsBands bij SNIP Muziek & Entertainment
  • DJ’s DJ's boeken
  • DJ Workshopdj workshop bruidspaar, vriendengroep
  • BruiloftenBruiloften en partijen bij SNIP
  • Evenementenevenementen organisatie SNIP Muziek & Entertainment
  • Verhuurevenementen, noord-hollend, data, datums
  • NieuwsMuziek Nieuws