Polderse Koningsdag update

6 april 2021 - Algemeen

Polderse Koningsdag

Polderse Koningsdag-fans,

Daar zijn we weer met nieuwe updates over de Polderse Koningsdag!
Na contact te hebben gehad met de oranjevereniging in Breezand kunnen we melden dat wij daar de dag beginnen met een versierde fietsenoptocht voor de kinderen, achter de feesttruck aan. Fietsen en lopen is een populaire gezonde bezigheid tegenwoordig en daar haken we graag op in. Uiteraard hebben we voor de mooist versierde fiets een leuke prijs. Vervolgens starten we met ‘Tour de Voortuin’, met daaraan gekoppeld de ‘Oranje-Starterstas’ en het ‘Kratje voor de sfeer’. Deze kun je vanaf komend weekend online bestellen en worden vóór Koningsdag geleverd.

Oranje-starterstas:
Met deze – met oranje attributen – gevulde tas kun je je huis en jezelf versieren. Ook zit er een gratis bingokaart in zodat je mee kunt doen aan een livestream-bingo vanaf de truck, waarmee je natuurlijk ook kans maakt op prijzen. We hopen dat veel mensen de tas bestellen en hun huizen/straten versieren voor die gezellige Koningsdag-sfeer. Deze tas is geen garantie dat de feesttruck langs komt rijden, maar hoe meer mensen in de straat meedoen, hoe meer een versierde straat opvalt voor het feesttruckteam en ze misschien wel even een afslag nemen 😉
De oranje-starterstas kost een tientje.

Oranje ‘Kratje voor de Sfeer’:
Als je deze krat bestelt, komen we sowieso met de feesttruck langs om een klein Koningsdag-feestje in je voortuin of straat te bouwen. Dit krat is inclusief oranje-starterstas, maar bevat ook spelattributen, versnaperingen en deelname aan het hilarische ‘Rad van Voortuin’ op de truck. We gaan o.a. wc-borstels gooien (wc-pot werpen wordt zo’n bende) en spijkerbroek hangen. Natuurlijk mag koekhappen en hamsteren niet ontbreken😁Coronaproof uiteraard. Het kratje gaat slechts vijfentwintig euro kosten en op=op.

Kortom, met z’n allen kunnen we Koningsdag 2021 onvergetelijk maken, dus spoor zoveel mogelijk mensen aan om ook vanuit huis/tuin mee te doen. Dan zorgen wij met de live-stream en de rijdende feesttruck voor de rest van het vermaak!

Volg alles via ons evenement op Facebook – Klik hier of via het evenement op deze site: Klik hier

Groetjes
De ‘Oranje’Feestploeg🧡

  • ArtiestenArtiesten bij SNIP Muziek & Entertainment
  • BandsBands bij SNIP Muziek & Entertainment
  • DJ’s DJ's boeken
  • DJ Workshopdj workshop bruidspaar, vriendengroep
  • BruiloftenBruiloften en partijen bij SNIP
  • Evenementenevenementen organisatie SNIP Muziek & Entertainment
  • Verhuurevenementen, noord-hollend, data, datums
  • NieuwsMuziek Nieuws