PKoningsdag aankondiging

30 maart 2021 - Algemeen

aankondiging PKoningsdag 2021

Beste Polderse levensgenieters,

PKoningsdag aankondiging – Nu we nog precies een maand te gaan hebben, krijgen we binnen ons clubje enthousiastelingen steeds meer vragen wat wij gaan doen op Koningsdag. Dit omdat we hiervoor een evenement op Facebook hebben aangemaakt. Inmiddels hebben we toestemming van de gemeente om – net als tijdens de Polderse Kermis 2020 – met de feesttruck door de Polder te rijden. Ging het toen om het bedienen van de kermisgangers, nu trekken we het breder want Koningsdag is voor jong en oud. En mensen…wat snakken we naar een mooie dag en klein feestje binnen de mogelijkheden op dat moment.  Inmiddels omvat ons plan meerdere ideeën. Tijdens de laatste vergadering hakken we de knopen door.

Wél kunnen we melden dat de tour met de feesttruck weer ‘Tour de Voortuin’ gaat heten. Er kan ook weer aan het ‘Rad van Voortuin’ gedraaid gaan worden. Het ‘Kratje voor de sfeer’ komt ook zeker terug, maar in welke vorm horen jullie nog. Dit thuispakket is natuurlijk wel weer je ticket voor een onvergetelijk bezoek van de feesttruck bij jullie in de voortuin of in de straat. Uiteraard hangen er ook weer wat hilarische spelelementen aan vast, met leuke prijzen. Verder komen we van tevoren met een oranje-starterspakket zodat de stemming er voor Koningsdag al goed in komt. Het gerucht gaat dat we speciaal bezoek krijgen, want Eindhoven is maar saai ten opzichte van de Polder, hebben we begrepen 😉 Natuurlijk wordt alles weer volledig live gestreamd zodat niemand wat hoeft te missen van het vermaak in de Polder!

Goed verhaal, lekker kort, daar doen we helemaal niks mee…Natuurlijk wel! Tag je familie, nodig ze uit en volg het evenement. Klik op de link hieronder want daar kondigen we alle informatie als eerste aan.

Groetjes,
De ‘Oranje’ Feestploeg🧡

PKoningsdag Evenement Facebook -> Klik hier

aankondiging PKoningsdag 2021

  • ArtiestenArtiesten bij SNIP Muziek & Entertainment
  • BandsBands bij SNIP Muziek & Entertainment
  • DJ’s DJ's boeken
  • DJ Workshopdj workshop bruidspaar, vriendengroep
  • BruiloftenBruiloften en partijen bij SNIP
  • Evenementenevenementen organisatie SNIP Muziek & Entertainment
  • Verhuurevenementen, noord-hollend, data, datums
  • NieuwsMuziek Nieuws