FLEUR te zien in The Voice

20 november 2019 - Algemeen

FLEUR, The voice of holland, boeken, blind editions, Crazy Piano's

Polders talent laat stoelen draaien?

ANNA PAULOWNA – The Voice: iedereen kent het, velen kijken ernaar. Over de hele wereld doen geselecteerde artiesten mee en zijn bekendheden ontstaan. Hoe geweldig is het dan dat je aan zo’n tv-programma mee mag doen! Voor de 19-jarige Fleur Raateland uit Anna Paulowna kwam deze droom uit. Aankomende vrijdag 22 november is zij te zien in The Blind Audition. Draaien de stoelen om van Anouk, Lil Kleine, Ali B en Waylon? 

Fleur is al vanaf haar 14e te vinden op feesten en partijen, in restaurants en cafés, maar ook bij het bekende concept Crazy Pianos.De passie voor het musiceren is er dan ook vanaf kleins af aan al geweest. Met haar keyboard onder haar arm, stapt ze op haar optredens af, met maar één doel: mensen entertainen en hen heel even de tijd doen laten vergeten. 

Band
Momenteel zit Fleur in het 3e jaar van het Conservatorium in Haarlem. Op deze school heeft zij haar band gevormd, waarmee ze op vele grote evenementen en locaties heeft mogen optreden zoals Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen, Popweekend Schagen en bij de radio op NPO5. The Voice of Holland is een mooie toevoeging aan dit rijtje. 

Avontuur
“Het is één groot avontuur om aan zo’n programma mee te doen”, vertelt de Polderse enthousiast. “Verder mag ik er weinig over zeggen – en dat is voor mij best moeilijk –”, lacht ze, “maar zeker is dat dit mooi is om mee te maken.” Nieuwsgierig? Kijk dan aankomende vrijdag naar The Voice of Holland, vanaf 20.30 uur of RTL4. Meer weten over Fleur of haar boeken? Bel ons of kijk op www.fleurraateland.com.

FLEUR, Raateland, The Voice of Holland, Crazy Piano's, Boeken, Prijs,


  • ArtiestenArtiesten bij SNIP Muziek & Entertainment
  • BandsBands bij SNIP Muziek & Entertainment
  • DJ’s DJ's boeken
  • DJ Workshopdj workshop bruidspaar, vriendengroep
  • BruiloftenBruiloften en partijen bij SNIP
  • Evenementenevenementen organisatie SNIP Muziek & Entertainment
  • Verhuurevenementen, noord-hollend, data, datums
  • NieuwsMuziek Nieuws