Bruiloft Vincent & Heidi

feest, dj, bruiloft, trouwfeest, compilatieBruiloft Vincent & Heidi

Vandaag was onze grote dag. Deze kon al niet meer stuk want het was prachtig weer. Na de plechtigheid en het eten hadden wij voor de avond DJ Macel Meijer ingehuurd om lekker met de voetjes van de vloer te gaan. En dat gebeurde hoor. Eerst even wat leuke muziek voor de kinderen die er nog waren en later kwam er muziek voorbij van allerlei verschillende genres. Die mix maakte het juist super leuk en Marcel kreeg het voor elkaar om iedereen de dansvloer op te krijgen. Zelfs oma van 92 kon niet stil blijven zitten.

Marcel voelde heel goed aan wat het publiek nodig had en speelde hier goed op in waardoor het zo’n super feest is geworden. Zelfs na de onderbreking door het geweldige optreden van zanger Tom Haver pakte hij de draad zo weer op en hielt hij de feeststemming er in. Bij deze willen wij jou bedanken voor een super avond. Wij hebben erg genoten, maar vooral de gasten die er waren zijn ook helemaal los gegaan. Dat is toch een unieke gave als je dat voor elkaar krijgt. Super en bedankt.

DJ, Bruiloft, Trouwfeest, boeken, DJ, Bruiloft, Trouwfeest, boeken, goedkope, DJ, Bruiloft, Trouwfeest, boeken, DJ, Bruiloft, Trouwfeest, boeken, DJ, Bruiloft, Trouwfeest, boeken, DJ, Bruiloft, Trouwfeest, boeken,

  • ArtiestenArtiesten bij SNIP Muziek & Entertainment
  • DJ’s DJ's boeken
  • BandsBands bij SNIP Muziek & Entertainment
  • Evenementenevenement organisatie bij SNIP Muziek & Entertainment
  • BruiloftenBruiloften en partijen bij SNIP
  • Diverse Diverse

Spotlight

sparkular, confetti, co2, shots, gun, Noord-Holland, Den Helder, Schagen, DSL

Showeffecten

Categorie Bruiloft, effecten, evenementen, festival, show
Muziek co2 shots, confetti, Sparkular
Bekend van Altijd feest!, De Glimlach, Prachtig

Aankomend evenement

bloemendagen, lentetuin, anna paulowna, logo, info,

Bloemendagen

Wanneer 27 april t/m 1 mei
Waar Anna Paulowna, Breezand
Entree gratis toegang

Meer informatie