Bruiloft Vincent & Heidi

feest, dj, bruiloft, trouwfeest, compilatieBruiloft Vincent & Heidi

Vandaag was onze grote dag. Deze kon al niet meer stuk want het was prachtig weer. Na de plechtigheid en het eten hadden wij voor de avond DJ Macel Meijer ingehuurd om lekker met de voetjes van de vloer te gaan. En dat gebeurde hoor. Eerst even wat leuke muziek voor de kinderen die er nog waren en later kwam er muziek voorbij van allerlei verschillende genres. Die mix maakte het juist super leuk en Marcel kreeg het voor elkaar om iedereen de dansvloer op te krijgen. Zelfs oma van 92 kon niet stil blijven zitten.

Marcel voelde heel goed aan wat het publiek nodig had en speelde hier goed op in waardoor het zo’n super feest is geworden. Zelfs na de onderbreking door het geweldige optreden van zanger Tom Haver pakte hij de draad zo weer op en hield hij de feeststemming er in. Bij deze willen wij jou bedanken voor een super avond. Wij hebben erg genoten, maar vooral de gasten die er waren zijn ook helemaal los gegaan. Dat is toch een unieke gave als je dat voor elkaar krijgt. Super en bedankt.

DJ, Bruiloft, Trouwfeest, boeken, DJ, Bruiloft, Trouwfeest, boeken, goedkope, DJ, Bruiloft, Trouwfeest, boeken, DJ, Bruiloft, Trouwfeest, boeken, DJ, Bruiloft, Trouwfeest, boeken, DJ, Bruiloft, Trouwfeest, boeken,

  • ArtiestenArtiesten bij SNIP Muziek & Entertainment
  • DJ’s DJ's boeken
  • BandsBands bij SNIP Muziek & Entertainment
  • Evenementenevenementen organisatie SNIP Muziek & Entertainment
  • BruiloftenBruiloften en partijen bij SNIP
  • Verhuurevenementen, noord-hollend, data, datums

Artiest in de 'Spotlight'

Fleur, zangeres, raateland, the voice of holland, boeken, bookings, live, agenda

FLEUR Raateland

Categorie Zangeres
Muziek covers, eigen werk, pop
Bekend van crazy piano's, The Voice of Holland, Youtube video's

Evenement in de 'Spotlight'

PMF, Polders, Music, Festival, Breezand, programma,

PMF Breezand

Wanneer 22 & 23 mei 2021
Waar Breezand
Entree In de voorverkoop.

Meer informatie