twee, bier, zonder, baco, boeken, persfoto,

Twee Bier zonder Baco Direct boeken

‘Twee Bier Zonder Baco’ bestaat uit de twee broers Marc en Hans Groenland. Zij vormden samen met hun neef André Boekel ruim 12 jaar achtereen het bekende muzikale trio ‘Superrr trio’.


Het begin

Hans en Marc traden op bij een showgroep en André had zijn eigen café ‘Bar de Berck’ te Heerhugowaard, waar hij optrad als de zingende barkeeper. André kwam op het idee om tijdens de kermis samen eens op te treden in zijn café. En dat betekende de start van het muzikale trio ‘MIJN OOMES EN IK’. Begonnen als een geintje in juni 2005, maar twee maanden later al een serieuze doorstart met een optreden in het voor- en naprogramma van Jan Smit in Bar Dancing Marlène te Heerhugowaard. Al snel werd het trio een bekend gezicht op Noord-Hollandse kermissen, festivals, (bedrijfs)feesten en trouwerijen.

In het jaar 2008 werd de naam veranderd in Superrr trio en sindsdien reisde het trio door heel Nederland, om bij allerlei gelegenheden optredens te verzorgen. In het jaar 2012 besloot het trio meer thematisch te gaan denken en werd invulling gegeven aan de acts ‘Hansi, Dré und Marcus’ en ‘The Dutch Baseballs’.

Eind 2015 kwam er, door het stoppen van André vanwege drukke werkzaamheden met zijn eigen bedrijf, een einde aan ‘Hansi, Dré und Marcus’ en ‘The Dutch Baseballs’. In 2016 was ook het laatste optreden van het ‘Superrr trio’ een feit. De twee broers Hans en Marc besloten als duo verder te gaan onder de namen ‘Zwei Bier ohne Baco’ (Duitse act, meer informatie op deze site te vinden) en ‘Twee Bier zonder Baco’ (uitgebreid feestrepertoire w.o. Smartlappen, ’80-’90, Toppers, Volendams etc.).

twee, bier, zonder, baco, boeken, persfoto,

Details

Categorie Dorpsfeest, evenementen, kermis, Tentfeest, Zangeres
Muziek Allround, Après-Ski, Feestmuziek, Nederlandstalig
Bekend van Altijd feest!, Betaalbaarheid, enthousiasme, Kermissen van Noord Holland
Prijs indicatie
Website
Label