Spice Girls, Tribute, Totally Spice, Boeken, Bookings

Totally Spice Direct boeken

Spice Girls tribute

Het beste alternatief om een optreden van de best verkopende meidengroep ooit – The Spice Girls – te ervaren: Totally Spice. Het zijn deze Scary Spice, Sporty Spice, Baby Spice, Ginger Spice en Posh Spice die daadwerkelijk de term ‘girl power’ in ere houden.

Totally Spice mag zich de beste internationale tribute van The Spice Girls noemen. De lead- en meerstemmige zang is 100% live. Ook alle bekende ‘moves’ worden tot in de perfectie beheerst. Het is vooral de combinatie van trefzekere zang en dans die deze tribute uniek maakt.

Vanzelfsprekend komen tijdens een show van Totally Spice alle grote hits voorbij. Denk aan ‘Wannabe’, ‘Who Do You Think You Are’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Stop’, ‘Say You’ll Be There’ en ‘Viva Forever’. Een feest der herkenning is met deze ‘millionsellers’ van The Spice Girls gegarandeerd.

Totally Spice is een veelgevraagde act tijdens de tegenwoordig in het uitgaansleven zo populaire ‘90s parties’. Maar een optreden van de meidengroep is net zo goed een verrijking voor het programma van andersoortige feesten.

Totally, Spice, Girls, tribute, boeken,

Spice Girls, Tribute, Totally Spice, Boeken, Bookings

Details

Categorie 90's Party, evenementen, tribute
Muziek 00's, 90's, Spice Girls
Bekend van Spice Girls
Prijs indicatie op aanvraag
Website
Label