Tom Haver, Boeken, bookings, Album, single,

Tom Haver Direct boeken

 

Op 17 maart 1976 kwam Tom ter wereld in Callantsoog in het topje van Noord-Holland. Van jongs af aan vindt Tom zingen al een heerlijke bezigheid en doet dat dan ook altijd vol overgave. Op 10-jarige leeftijd staat Tom voor het eerst op de planken als ’troubadour’ tijdens de eindmusical van zijn lagere school.

Nadat zijn studie is afgerond gaat Tom aan het werk in Bob’s Party Palace Uitgeest. In de skihut in Rotterdam wordt hij vervolgens spontaan aangenomen en Tom staat hier anderhalf jaar lang 5 dagen in de week als vaste zanger. Hij blijft nog wel actief als dj in Bob’s. Als afsluiting van deze periode gaat Tom als dj/zanger een zomer lang knallen op Chersonissos, Kreta.

In 2006 krijgt hij de kans om samen met 2 oude collega-dj’s een cd op te nemen. De single komt in de top 20, de clip komt op TMF en de Jumping Jacks zijn een feit! Tom besluit om zich vanaf dit moment helemaal te focussen op muziek.

Sinds 2006 is hij als zanger een vast onderdeel van het entertainmentteam in Bob’s. Daarnaast kun je hem nu al 4 jaar iedere winter in de Oostenrijkse skigebieden vinden waar hij staat te zingen en te draaien.

Tijdens een avond stappen in café Bolle Jan, waar hij een paar nummers mocht zingen, wordt hij gevraagd om af en toe ook eens in Bolle Jan te komen zingen. Deze eer en kans grijpt hij dan ook met beide handen aan en inmiddels staat Tom ook als een van de vaste artiesten op het podium in Bolle Jan. De boekingen voor het zingen nemen een grote vlucht, niet alleen in Nederland, maar ook in Oostenrijk, Spanje en zelfs Amerika. Tom ontwikkelt zich tot een zanger met een stem van allure en een unieke uitstraling.

Na gespot te zijn tijdens een optreden in Losser zet Tom in april 2011 zijn handtekening onder een contract bij Studio One. Inmiddels is hij bekend van de nummers ‘Samen Vanavond’, een cover van de Braziliaanse zanger Michel Teló die tot beste cover is uitgeroepen. Ook mag hij in het voorprogramma staan van Michel Teló zijn wereldtour. In september 2012 komt het nummer ‘Je hoort bij mij’ uit.

Eind 2012 besluit Tom om zonder Studio One verder te gaan, waarna in samenwerking met Addictive Productions zijn nieuwe single ‘Hey Jij’ uitkomt, een zomerse single, opgenomen in zowel Nederland als in Curacao.

Na diverse singles die allemaal de Nederlandse top 30 halen, staan er ook in 2019 twee nieuwe singles klaar om gereleased te worden, waaronder ‘Zomer in je Ogen’, de kickoff van zijn nieuwe album. Kortom, Tom zit niet stil!

Tom is uitgegroeid tot een graag geziene entertainer en zanger van hoog niveau, die naast zijn eigen nummers vooral vele bekende coverhits ten gehore brengt. Van de Spaanse Costa tot en met de Oostenrijkse alpen staat hij al jaren in te top mee te draaien met een aanstekelijk enthousiasme waarmee hij elk optreden tot een muzikaal feest weet te brengen. 

 

Tom Haver, Boeken, bookings, Album, single,

Details

Categorie all-round, Nederlandstalig, Zanger
Muziek Allround, Après-Ski, Feestmuziek, Nederlandstalig
Bekend van Café Bolle Jan, Nacht na Nacht, Samen Vanavond
Prijs indicatie op aanvraag
Website
Label boeken, bookings, zanger