D-sign Direct boeken

D-sign spettert van het podium! Van feesttent naar bruiloft en van kroeg of discotheek naar bedrijfsfeest; deze coverband verandert de avond tot een onvergetelijke ervaring.

De naam zegt veel over deze top 40/100-coverband. D-sign is vernieuwend, eigentijds en vooruitstrevend. Dat is ook terug te zien tijdens hun optredens. Dat de muzikanten jong zijn, is in dit geval een groot voordeel. Levenslust en speelplezier doen niet onder voor de kwaliteit van de muziek. Bij ieder optreden staat de band vol passie op het podium en dat stralen ze dan ook uit.

Met een knipoog naar het oudere repertoire, spelen deze ervaren musici vooral nieuwe muziek. De huidige top 40-lijsten worden goed bijgehouden, zodat hun repertoirelijst steeds up-to-date blijft. Vooral het jonge uitgaanspubliek zal zich de hele avond vermaken bij een show van D-sign. Hiermee onderscheidt D-sign zich van de standaard top 100-coverband. Professionaliteit staat garant voor kwaliteit.

Deze enthousiaste vijfmans formatie zet in samenwerking met een professioneel licht- en geluidsbedrijf een avondvullende show neer, waarbij niemand stil kan blijven staan. Interactie met het publiek is dan ook niet weg te denken uit de show!

Details

Categorie coverbands
Muziek Top 100, Top 40
Bekend van
Prijs indicatie op aanvraag
Website
Label boeken, bookings, D-Sign