‘Spice Girls’ op Koegraspop

25 januari 2019 - Algemeen

Spice Girls, Tribute, Totally Spice, Boeken, Bookings

JULIANADORP – De reünie van the Spice Girls is inmiddels een feit. Helaas niet in volledige bezetting en Nederland staat nog niet op de tourlijst. Zolang het hierbij blijft, heet het beste alternatief om een optreden van de best verkopende meidengroep ooit te ervaren Totally Spice. Het zijn deze Scary Spice, Sporty Spice, Baby Spice, Ginger Spice en Posh Spice die daadwerkelijk de term ‘girl power’ in ere houden en naar Koegraspop gaan komen op zaterdag 30 maart. Samen met de populaire 90’s act T-spoon, Q-music Het Foute Uur, dj Marcel Meijer en nog een verrassing beloofd het een heerlijke avond te gaan worden.

Totally Spice mag zich de beste internationale tribute van the Spice Girls noemen. De lead- en meerstemmige zang is 100% live. Ook alle bekende ‘moves’ worden tot in de perfectie beheerst. Het is vooral de combinatie van trefzekere zang en dans die deze tribute uniek maakt. Vanzelfsprekend komen tijdens een show van Totally Spice alle grote hits voorbij. Denk aan ‘Wannabe’, ‘Who Do You Think You Are’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Stop’, ‘Say You’ll Be There’ en ‘Viva Forever’. Een feest der herkenning is met deze ‘millionsellers’ van the Spice Girls gegarandeerd. 

Op vrijdag 29 maart gaat heel Julianadorp live met de grote partyband Glamourama! met diverse lokale gastoptredens, de feest-dj Jordy en de Koning van de polonaise Ronnie Ruysdael van de Sjonnies. De kaartverkoop is in volle gang en zijn te koop bij Dorpscafe Koenen in Julianadorp, Halfords in Den Helder, Sigarenmagazijn Jeanette in Anna Paulowna en online via de facebookpagina van Koegraspop. www.facebook.com/koegraspop  

Totally Spice Girls Nederland optreden Koegraspop in Julianadorp

  • ArtiestenArtiesten bij SNIP Muziek & Entertainment
  • DJ’s DJ's boeken
  • BandsBands bij SNIP Muziek & Entertainment
  • Evenementenevenement organisatie bij SNIP Muziek & Entertainment
  • BruiloftenBruiloften en partijen bij SNIP
  • Diverse Diverse